Börjes Färg från 1971 till idag!

Fastigheten är byggd 1912, från 1918 så har det drivits färghandel i dessa lokaler. Från början var det Grutes Färg, men sedan 1971 är det Börjes Färg.

1975 så övertogs intill liggande tobaksaffär, det slog ut väggar och renoverades, så ser lokalen ut än i dag (med undantag för löpande underhåll).

Från dag 1 har vi varit återförsäljare för Alcros sortiment och än i dag så är de de störst säljande produkterna. På 70 & 80-talet så såldes det alla möjliga produkter som möjligtvis kunde härröra till färg, tex, hårfärg, ögonbrynsfärg, make up, hygienartiklar, konstnärsfärg och material, hobbyfärg och material, även trädgårdsmaterial fanns att tillgå.

Färghandlarna var vid denna tidpunkt föregångarna till de moderna varuhuset, det fanns lite av de mesta.

I dag så har vi har vi minskat lite på antalet varor i sortimentet och satsar på att vara en genuin och traditionell färghandel med exceptionell kunskap i färg, måleri och tapeter

Hos oss kommer du få personlig hjälp av vår serviceinriktade personal, oavsett om du ska måla väggar, tak eller golv, har du massivt trägolv, träbänk eller möbler vi hjälper dig med vad du behöver.